Heb je wat voorbeelden...

 

Die vraag horen wij natuurlijk vaker. Hierboven vind u een aantal disciplines waarbinnen wij werken.

Maar voordat een project zover is gaat er nog een heel traject aan vooraf.

U wilt verrast worden met een fris ontwerp, dat natuurlijk niet de wereld kost en waar u zich als bedrijf in herkend en de buitenwereld mee kunt verrassen.

Om dit te kunnen bereiken moet er echt wel 'out of the box' worden gedacht.

Dat is nog niet zo eenvoudig als je midden in je dagelijkse routine zit. Al die know how die u als bedrijf heeft belemmert eigenlijk dit hele proces. Die belemmering heeft een buitenstaander vaak niet. Daarom kunnen wij uw vraag vanuit een heel andere invalshoek bekijken en dat levert vaak nieuwe inzichten op.

 

Onze aanpak:

Wij beginnen al in een heel vroeg stadium te schetsen om vorm te geven aan uw project. Dit geeft voor beide partijen meteen richting en het schetsmatige aspect houdt het te bereiken einddoel nog helemaal open.

Dit werken wij vervolgens samen met u uit tot een meer gedetailleerd model waarbij al rekening word gehouden met dimensies en budget.

Als dit aan alle eisen voldoet, word hier een definitief 3D model van gemaakt alvorens het project in productie te nemen.

 

Bij de productie bepalen wij het te nemen traject. Indien nodig, kunnen wij door ons uitgebreide netwerk makkelijk up-scalen tot de gewenste grootte.

 

info@gengdesign.nl

Copyright 2018